Hvordan ser ditt drømmekontor ut?

Det spørsmålet vil bli besvart ulikt avhengig av hvem du spør, for det finnes ingen eksakt fasit på hvordan et kontor skal utformes. -Men det finnes en bok som hjelper oss på riktig vei!

Det spørsmålet vil bli besvart ulikt avhengig av hvem du spør, for det finnes ingen eksakt fasit på hvordan et kontor skal utformes. -Men det finnes en bok som hjelper oss på riktig vei!

Hvilke krav stiller samfunnsutviklingen og spesielt utviklingen i arbeidslivet til fremtidens kontor? Det er et spørsmål vi daglig stiller oss her i NCC. Det samme gjorde arbeidslivsforsker Susanna Toivanen, foreleser i sosiologi ved universitetet i Stockholm, da hun startet sitt forskningsprosjekt hos oss. For noen måneder siden la hun frem sine konklusjoner i boken Fremtidens arbeidsplasser – å utvikle bærekraftige og sunne kontorer.

Fra tidligere vet vi dette: attraktive arbeidsplasser som inspirerer og stimulerer til kreative prosesser, virker forlokkende på mange arbeidsgivere. Samtidig må kontoret støtte bedriftens virksomhet og dekke enkeltindividers behov for et sunt arbeidsmiljø.

Jeg vet at det kan være en utfordring for en bedrift å finne ut hva som er riktig type kontor, men kunnskap om kontorforskning og hva som kjennetegner en vellykket flytteprosess utgjør et godt beslutningsgrunnlag i planleggingsfasen. Vi inviterer deg til å laste ned boken til Susanna kostnadsfritt som PDF fra vår hjemmeside. Tanken er at flere skal kunne lære av det som arbeidsmiljøforskningen har kommet frem til og dermed lettere finne riktig type kontor.

Så hvordan ser ditt drømmekontor ut? Du er velkommen til å gi meg tilbakemelding på Manne.Alexander.Aronsson@ncc.no. For min egen del er jeg så privilegert at jeg daglig sitter i et drømmekontor akkurat nå. Over ser du bilde av min utsikt! I dette bygget kan jeg arbeide effektivt og være kreativ.

Manne

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.