Utblikk

Suksess for Barnas Byggeskole

Glade og engasjerte barn, spennende byggeprosjekter og raske olabiler var blant ingrediensene som bidro til at Barnas Byggeskole også i år ble en formidabel suksess. Se film med høydepunkter!

Tredje uke i august ble NCC Barnas Byggeskole arrangert i Asker og i Oslo. Det er 12. gangen NCC gjennomfører Barnas bygggeskole, og tilbakemeldingene fra årets deltakere er svært positive.

– Vi er glade for at alle deltakerne, foreldre og samarbeidsskoler opplever Barnas Byggeskole som en spennende uke. Det er en uke vi tror kan være med på å skape fremtidens NCCere, og vi er med på å rette fokuset på vår bransje, sier kommunikasjonssjef Tor Heimdahl.

En rekke ansatte har vært med på å gjennomføre årets utgave av Barnas Byggeskole.

– Jeg vil takke alle som har deltatt i arbeidet med å gjennomføre arrangementet. Uten det positive engasjementet hadde det ikke vært mulig å gjennomføre Barnas byggeskole.

Resultatet er glade barn og svært fornøyde foreldre og ansatte ved samarbeidsskolene Trasop i Oslo og Vettre skole i Asker. I tillegg fikk Byggekolen besøk av både kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, Asker-ordfører Lene Conradi og Tone Tellevik Dahl, Oslo-byråd for oppvekst og utdanning.

Besøkene og medieomtalen Barnas byggeskole gir, mener Heimdahl bidrar til å rette fokuset på rekruttering til BA-bransjen og til bygging av positiv kjennskap til NCC i Norge.

Robin Stenersen
Kommunikasjonsrådgiver
Kommunikasjonsrådgiver i NCC