Å skape samhold med bedriftsidrettslaget

Bedriftsidrettslaget er en arena hvor vi kan ha det gøy sammen, bli kjent med kollegaer og forsterke fellesskapet.

Bedriftsidrettslaget er en arena hvor vi kan ha det gøy sammen, bli kjent med kollegaer og forsterke fellesskapet.

I året som har gått har mange spreke NCC-ere deltatt på arrangementer i regi av NCC bedriftsidrettslag (BIL) eller på eget initiativ hvor de representerte NCC som bedrift. Det har vært deltakelse fra alle forretningsområdene, noe jeg mener gjør at vi også på denne arenaen jobber mot vår visjon om å være ONE NCC.

For meg som ikke har jobbet i NCC så lenge var deltakelse på disse arrangementene en unik mulighet til å bli kjent med nye mennesker og faktisk kunne sette et ansikt på kollegaene man kanskje kun prater med på mail eller telefon. Det har gitt meg en positiv opplevelse av bedriften og menneskene som jobber her.

NCC BIL har i 2015 og første halvår av 2016 arrangert flere store arrangementer. Høsten 2015 ble det spilt fotballturnering i Valhall etter flere års pause. 8 lag fra flere forskjellige prosjekter, kontorer og landsdeler stilte til turnering fredag 23. oktober. Det ble spilt gruppespill og finale før PD Pioneers gikk av med seieren. Turneringen ble avsluttet med felles bankett i Valhall arena med god mat og noe godt i glasset.  Jeg kan trygt si at dette var en suksess og at det var flere som var svært fornøyde med å ha fått tørket støv av gamle fotballsko. Turneringen vil definitivt bli holdt igjen høsten 2016.

PD Pioneers som vinnere av fotballturneringen høsten 2015.

Våren 2016 har vært en hektisk tid for NCC BIL med flere arrangementer på agendaen. I tradisjons tro startet vi mai med «Vårens vakreste eventyr», nemlig Holmenkollstafetten. Vi stilte 2 lag i splitter nye NCC-trøyer fra Craft.  Med et fantastisk vær og god stemning i byen løp lag 1 inn til en 6.plass i klassen «Byggebransjen for Kreftforeningen». Dagen ble avsluttet med felles bankett på Grilleriet i Folketeaterpassasjen. I slutten av mai 2016 avsluttet vi «Sykle til jobben aksjonen». Totalt 54 ansatte har deltatt i kampanjen med 2 647 treningsøkter. Total tilbakelagt distanse for NCC BIL i peroden er imponerende 22 152 km som utgjør 577kg CO2 spart. Vi gratulerer NCC Hamar med 1.plass.

Trine og Emilie deler ut deilig smoothies til sportye syklister i Sykle-Til-Jobben-aksjonen

Trine og Emilie deler ut deilig smoothies til spreke syklister i Sykle-Til-Jobben-aksjonen

Kun noen uker senere stilte 22 løpsglade NCC-ere i Fornebuløpet, hvor det ble valgt distanse etter eget ønske. Vi valgte å satse på Fornebuløpet da dette er et lavterskelløp, det blir arrangert midt i uken og ikke minst koblingen til Telenor Arena som NCC har bygget. Det ble holdt «After Run» etter løpet med god mat og godt selskap.

Sportye NCCere deltok på årets Fornebuløp.

22 NCCere deltok på årets Fornebuløp.

Jeg vet også at det er mange andre spreke kollegaer som har stilt opp på eget initiativ i Birken, Skarverennet, Trondheim/Lillehammer/Eidsvoll-Oslo og «Kolsåstoppen opp» for å nevne noe. Vi oppfordrer også alle til å stille på fellestreningene hvor vi kan tilby pausegym, sirkeltrening og spinning.

NCC var også representert i Randsfjorden rundt - spreke syklister!

NCC var også representert i Randsfjorden rundt – spreke syklister!

 

NCC var også representert langs landeveien på Eidsvoll-Oslo med fire spreke damer fra lønnsavdelingen i NCC

NCC var representert langs landeveien på Eidsvoll-Oslo med fire spreke damer fra HRS i NCC

Totalt sett har disse arrangementene gjort oss litt sprekere og mye bedre kjent med hverandre. NCC BIL jobber i år og neste år mot å satse på flere store arrangementer og vi trenger da engasjement fra flere regioner.

 

Hilsen Emilie Sørgård Anderssen, styreleder NCC BIL


Emilie er med i NCC sitt ung@ncc-nettverk, et nettverk for nyutdannede funksjonærer i NCC. Følg henne og hennes medarbeidere gjennom deres første jobb som nyutdannet.

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.