Er du nyutdannet i løpet av 2021 og ønsker å jobbe i NCC?

På jakt etter en spennende utfordring etter studiene? Vi i NCC er alltid interessert i å ansette nyutdannede talenter, som kan ta en utfordring og gå inn spennende prosjekter hos oss.

Begrepet «karriere» kan ha ulik betydning avhengig av hvem du spør. Hos oss kan du i alle fall være trygg på at du vil fortsette å utvikle deg. Hver dag utfordrer vi i NCC oss selv til å skape en bedre morgendag og utvikle de beste bærekraftige løsningene. Vi skal drive utviklingen, lytte, dele idéer og samarbeide. Hva får deg til å vokse?

Digitale intervjuer og karrieredager
Vi er allerede i gang med rekrutteringen for 2021 og gjennomfører intervjuer fortløpende med interessante kandidater. Det er en unormal situasjon hvor pandemien gjør at vi gjennomfører de første intervjuene digitalt.  Selv om det ikke blir det samme som fysiske møter, fungerer det godt med slike digitale møter, og vi er glade for at vi allikevel får truffet kandidatene på tross av smittevernsrestriksjonene. Vi har også deltatt på digitale karrieredager i høst, og vil fortsette med slike arrangementer utover i 2021. Vi ser uansett frem til den dagen det blir mulig å treffes på fysiske arenaer igjen!

Trivsel og utvikling
NCC har fokus på trivsel og utvikling for våre medarbeidere, og vi er alltid på utkikk etter kloke hoder som identifiserer seg med våre verdier. Vi blir aldri bedre enn våre medarbeidere. Derfor er utvikling av våre ansatte en av våre viktigste oppgaver. I NCC har du gode muligheter til å forme din egen karriere og teste ut nye utfordringer. NCC er en spennende arbeidsplass og godt sted å jobbe!

Hvis du synes det er spennende med en variert hverdag og du liker utfordringer, er NCC det rette stedet for deg. Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet, støtte og gode utviklingsmuligheter.

Vi trenger flere unge og entusiastiske medarbeidere, primært innen bygg-, anleggs- og veifag.

  • Søk jobb som Nyutdannet

Søknadsfrist er 28. februar 2021, og søknadene vil bli gjennomgått og behandlet fortløpende og så raskt som vi klarer.

Christina Johansen
HR-spesialist NCC Norge

 

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.