Nå starter vi vår studentblogg

Vår studentblogg retter seg mot studenter og nyutdannede, og de som blogger her er blant annet våre nyansatte i sin første jobb.

Vår studentblogg retter seg mot studenter og nyutdannede, og de som blogger her er blant annet våre nyansatte i sin første jobb.

Har du noen gang lurt på hvordan det er å være ung i NCC? Enten som student i sommerjobb, eller som nyutdannet i din første «voksen-jobb»? Vi ønsker velkommen til vår studentblogg som vil holde deg oppdatert på nettopp slike ting!

Her får du innblikk i hvordan det er å være nyansatt/nyutdannet, hva hverdagen består av og hva man faktisk gjør ute i prosjekt. Ganske enkelt hvordan vi har det på jobb. Flere av blogginnleggene vil være fra deltakere i vårt ung@ncc nettverk. Fra ung@ncc vil du både møte nyutdannede funksjonærer som allerede har fått seg jobb, og andre som legger siste hånd på verket med oppgaveskriving før de skal begynne i sin første jobb hos NCC. Målet med nettverket ung@ncc er å gi en god start på yrkeskarrieren i NCC, skape nettverk på tvers av avdelinger og prosjekter, samt gi mulighet til å være sosial med andre kollegaer.

I NCCs «Kompetanse- og rekrutteringsprogram» gir vi studenter sjansen til å bli kjent med vår bransje gjennom sommerjobb og samlinger. De får teste ut hvordan det vil være å bli en del av NCC, samtidig som de bygger nettverk og skaffer seg relevant erfaring. Gjennom bloggen vår vil du få kjennskap til hvilke oppgaver man som student får bryne seg på mens man har sommerjobb i NCC. Dette og mer til vil vi gi deg en smakebit av her på Studentbloggen.

Velkommen – vi tastes!

//Christina Johansen,  HR Spesialist NCC

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.