Nettverk for nyutdannede i gang for fullt igjen

NCC nettverket ung@ncc er nå tilbake for fullt etter at pandemitiltakene medførte en nedgang i aktiviteten. Denne høsten har det allerede blitt holdt 2 samlinger, og fra nyåret av blir det mer å se frem til.

NCC nettverket ung@ncc er nå tilbake for fullt etter at pandemitiltakene medførte en nedgang i aktiviteten. Denne høsten har det allerede blitt holdt 2 samlinger, og fra nyåret av blir det mer å se frem til.

Ung@ncc er et av flere nettverk som finnes i NCC. Nyutdannede og unge medarbeidere som har sin første, eller en av sine første jobber i NCC blir invitert til nettverket. Det har som formål å bringe sammen kollegaer og gi en trygg og positiv start på arbeidsforholdet. Det blir arrangert samlinger i løpet av året hvor deltagere får møte hverandre, og lære mer om de ulike måtene vi jobber i NCC. Så langt har det blitt holdt 2 samlinger i 2022:

  • 15.09 – Introsamling på Valle Wood, Oslo
  • 09.11 – Introsamling i Lillestrøm

Koronapandemien satt en midlertidig stopp på arrangementene, men nå er ung@ncc tilbake i full sving, og fremover blir det flere samlinger å se frem til. Planlegging av ny felles samling for de to gruppene som møtes i høst er i gang.

Onboarding i NCC

Ung@ncc er en viktig del av onboarding prosessen for unge nyutdannede i NCC. På samlingene lærer man mye om hvordan det er å arbeide i NCC, de mange ulike rollene som eksisterer og treffer kollegaer fra hele landet.

Sosialt felleskap og faglig påfyll

Kunnskap er fundamentet i alt vi bygger og i løpet av samlingene er det lagt opp til å bli bedre kjent med NCC og våre prosjekter. På samlingen i Lillestrøm fikk deltakerne høre om suksessprosjektet Venjar-Eidsvoll. Vi utvikler våre medarbeidere og kunnskap om hvordan vi etterlever våre Star behaviors er en viktig del av samlingene.

I tillegg til det faglige påfyllet, er det også tilrettelagt for en rekke sosiale tiltak under samlingene. Det er viktig å bygge nettverk og kjenne til personer som ofte står i liknende situasjoner på jobb. Slik kan vi lære og bygge på andres kunnskap og erfaringer. Samtidig som det gir trygghet i en ny arbeidshverdag.

 

Nysjerrig på hvordan det er å jobbe i NCC? Les mer her.

 

Bilder fra samlingene i Oslo og Lillestrøm: 

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.