Ordførerens nye kontor

Hei,

Hei,

Mitt navn er Thea Lind Christiansen, jeg går Bygg- og miljøteknikk ved NTNU i Trondheim, og er så heldig å få være KR-student i NCC. I sommer jobber jeg for avdelingen deres i Tønsberg – veldig kjekt siden jeg bor på Nøtterøy om sommeren.

OKK er et heleid datterselskap av NCC.

Meg i jobbuniform: hjelm, vest og vernesko. OKK er et heleid datterselskap av NCC.

Her får jeg være med på å avslutte et byggeprosjekt midt i Tønsberg sentrum, der NCC er totalentreprenør. Jobben går ut på å bygge en ekstra fløy på et eksisterende bygg. Og denne fløyen er ikke en hvilken som helst fløy, for denne fløyen skal bli det nye rådhuset i Tønsberg!

Illustrasjon: Kristiansen og Bernhardt Arkitektur.

Modell av hvordan arkitekten så for seg at bygget skulle bli før byggingen startet. Illustrasjon: Kristiansen og Bernhardt Arkitektur.

Modellbilder av hvordan bygget blir. Illustrasjon: Kristiansen og Bernhardt Arkitektur.

Modellbilder av hvordan bygget blir. Illustrasjon: Kristiansen og Bernhardt Arkitektur.

En helt vanlig dag på jobb hos NCC i Tønsberg byr på mye forskjellig. Min dag i dag;

  • Både utfordrende og enkle arbeidsoppgaver
  • Noe kontorarbeid inne på pulten og diverse oppgaver ute på byggeplassen
  • Kommunikasjon med mange forskjellige mennesker, alt fra avdelingssjef til rørlegger og snekker
  • God stemning, morsomheter og hygge – i dag hadde vi pølser til lunsj!
Tønsberg Rådhus.

Tønsberg Rådhus.

Framgang!

Framgang!

Som dere kan se på bildet over så blir bygget ganske likt som tegningen til arkitekten, og dere kan også se at vi nærmer oss slutten av prosjektet.

Jeg stortrives! Og gleder meg til å jobbe her og lære mer frem til september. Etter det så reiser jeg på utveksling til USA, og neste gang jeg er på besøk her i Tønsberg er i desember. I desember sitter ordføreren og jobber inne i det bygget som jeg har vært med på å lage. Tenk på det – det er egentlig ganske kult! 🙂

Hilsen Thea


Thea Lind Christiansen har fått sommerjobb i NCC gjennom vårt Kompetanse- og rekrutteringsprogram. Hun er en av 13 studenter som skal jobbe på et NCC-prosjekt i løpet av sommeren. KR-studentene deltar også på seminardager i løpet av studietiden mens de er tilknyttet programmet. Her får de anledning til å utveksle erfaringer med de andre studentene som er med i KR-programmet, og få faglig påfyll fra NCC.

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.