ung@ncc besøkte megaprosjekter i Trondheim

18 – 19 april ble vårsamlingen i ung@ncc arrangert i Trondheim. Det ble to dager med faglig og sosialt påfyll, samt prosjektbesøk på noen av de største prosjektene NCC har i Norge.

ung@ncc er et nettverk for ingeniører, sivilingeniører og andre nyutdannede som har sin første jobb i NCC. Deltagerne er fra samtlige av NCCs forretningsområder, og formålet med samlingene er å skape et nettverk for unge medarbeidere, slik at de blir bedre kjent med hverandre, prosjektene og NCC. Det arrangeres flere samlinger i løpet av året.

Årets vårsamling fant sted Scandic Lerkendal i Trondheim. Deltagerne var fra hele landet, og flere av NCCs forretningsområder og hadde tatt turen for å bli bedre kjent med hverandre og prosjektene til NCC i Midt-Norge.

Under samlingen var det en rekke foredrag med innledning fra blant annet:

  • Prosjekteringsleder i NCC Building Midt-Norge Erik Langøren snakket om bruken av VDC-verktøy, og sine erfaringer på Teknostallen prosjektet
  • Leder for miljø og bærekraft i NCC Infrastructure Jorunn Haltbakk snakket bærekraftsarbeidet i NCC

Det var også en rekke innledninger fra deltagere på nettverkssamlingen som pratet om prosjektene sine, og hverdagen i NCC.

Prosjektbesøk på Teknostallen og Granåsen
Utover faglig påfyll fikk de også muligheten til å besøke noen av de største prosjektene NCC bygger i Norge. Tirsdag 18. april dro deltagerne til Granåsen Idrettspark, som NCC bygger for Trondheim Kommune.

Dette imponerende skianlegget krever spesialkompetanse, og blir gjennomført som et samarbeidsprosjekt mellom NCC Building og NCC Infrastructure. Skianlegget har blant annet fått nytt ovarenn i både stor- og normalbakke, dommerbygg, tribuneanlegg og mer. Store deler av anlegget er nå fullført og overlevert til byggherre for drift.

Dagen etter begynte med et prosjektbesøk på Teknostallen, midt i hjerte av Trondheim. Dette 47.250 m2 kontorlokalet bygges av NCC for KLP Eiendom As. Utover en utrolig beliggenhet blir prosjektet merkebygg i Trondheim med romslige lokaler, tropisk hage og en løpebane på taket med byens beste utsikt.

Prosjektbesøkene under nettverkssamlinger som ung@ncc er en viktig del av kunnskapsdeling intern i NCC. Deltagerne får anledningen til å besøke prosjekter og møte kollegaer fra hele landet, som arbeider med utrolig varierte prosjekter. Under disse besøkene utveksles det erfaringer, stilles spørsmål og knyttes kontakter som får stor verdi i fremtidige prosjekter som NCC bygger.

 

Se flere bilder fra samlingen i galleriet nedenfor. 

 

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i NCC? Les mer her.

Les mer om nettverket ung@ncc på NCCs blogg her

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.