Bli en del av NCC-teamet!

NCC Industry går spennende tider i møte, med store planer om å styrke og fornye organisasjonen. Vi søker nå etter dyktige og engasjerte medarbeidere innen en rekke fagområder, og det kan være akkurat deg vi ser etter!

Vi har flere spennende roller vi skal fylle. Blant annet jurist, HMS-spesialist, junior ingeniører og ikke minst fagarbeidere innen både steinmaterialer og asfalt. Enten du har erfaring eller er nyutdannet, det kan være plass til deg i vårt team. Så lenge du er dedikert til å bidra til vår felles suksess.

Ambisjonen vår er klar: Vi ønsker å tilby våre kunder de beste bærekraftige produktene innen både asfalt og steinmaterialer. For å nå dette målet, trenger vi medarbeidere med sterkt engasjement i vår virksomhet og har en genuin interesse for å være med på videre utvikling av vår virksomhet. På den måten kan vi fortsette å levere innovative produkter og løsninger til våre kunder.

NCC Industry har en solid strategi på plass og vet nøyaktig hvor vi vil. For å realisere våre mål, er vi på jakt etter dyktige fagarbeidere, fagspesialister og ledere som vil være med på denne spennende reisen. Sammen skal vi danne det vinnende teamet som tar oss dit vi ønsker å være – og hvem vet, kanskje er det akkurat deg vi leter etter?

Vi søker nå:
Jurist NCC Industry
Health & Safety Specialist NCC Industry
Lærlinger i NCC Industry
Serviceteknikker Asfalt
Asfaltarbeidere til sesongen 2024
Junior Engineer Asfalt
Anleggsleder Binab Spesialdekker
Operatør Valberg pukkverk
Business Controller Steinmaterialer
HSQE-koordinator Steinmaterialer
Junior Poduction Engineer Steinmaterialer

Etter søknadsfrist vil lenkene ikke fungere.

Sjekk ledige stillinger i NCC her

NCC Valberg pukkverk

Lasting av steinmaterialer, NCC Valberg pukkverk

Bli med på NCC Industry sin reise mot videre suksess. Søk på våre ledige stillinger i dag og ta det første skrittet mot en givende karriere i et selskap som verdsetter din innsats og engasjement. Vi ser frem til å møte deg og bygge fremtiden sammen!

Vi ser frem til å høre fra deg!

Tonje Grönlund, Head of Department Stone Materials Norge
André Waage, Head of Department Asphalt Norge

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.