NCC Building med storsatsing i Viken Øst

Nylig signerte NCC Building en samspillsavtale med Halden kommune i forbindelse med utvikling og rehabilitering av Halden Helsehus. Det var startskuddet på en større satsing i Viken Øst for NCC Building Norge.

NCC har lange tradisjoner i Norge. De siste årene har byggvirksomheten vært gjennom en stor endring og satser nå på samspill- og tidligfaseprosjekter. I samspillprosjekter skal vi sammen med kunden utvikle og bygge gode og effektive bygg.

Helse- og omsorgsbygg, undervisningsbygg, kontorer og næringsbygg og badeanlegg er våre primære satsingsområder. Derfor er Halden Helsehus en svært viktig kontrakt for oss.

Skal vi lykkes med vår satsing og klare å finne de beste løsningene sammen med våre kunder, er vi avhengig av å bygge opp et godt team. Det arbeidet pågår nå.

Vi søker nå etter: (søknadsfristen for disse stillingene har nå gått ut, men sjekk gjerne vår ledige stillinger for andre muligheter i NCC)

  • Prosjekteringsleder
  • Anleggsleder
  • Kalkulatør

Jeg er selv relativt nyansatt leder for NCCs byggvirksomhet i Viken Øst og har fått ansvaret for å videreutvikle NCCs tilstedeværelse i regionen. Det å få komme inn som leder for en enhet som skal vokse og konkurrere i et spennende marked syntes jeg var en skikkelig utfordring.

Halden Helsehus

Halden Helsehus.
Ill: Common Ground AS

Da er det også godt å vite at jeg har solid støtte av solide fagmiljøer i resten av NCC. Både i Norge og resten av konsernet. Den solide kompetansen vi kan bygge videre på, er en stor konkurransefordel og byr på store utviklingsmuligheter for alle ansatte.

Er du interessert i en spennende utfordring i et selskap som forventer god vekst? Vil du jobbe i et selskap som ser deg som medarbeider og er opptatt av dine utviklingsmuligheter? Bli med oss inn i fremtiden!

Jeg håper du ble interessert i vår satsing i Viken Øst og hvilke muligheter du kan få i NCC.
Er det noe du lurer på, må du bare ta kontakt med oss. Du finner kontaktinformasjonen i stillingsutlysningene.

Ser frem til å høre fra deg.

Jørund Thue

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.