NCC Strongphalt for tøff bruk i mange år

NCC Strongphalt er et belegg som kombinerer de beste egenskapene fra asfalt og betong – nemlig asfaltens elastisitet og jevnhet og betongens bestandighet og bæreevne. NCC Strongphalt bør derfor være et naturlig valg for alle industri- og lagereiere.

NCC Strongfalt er det beste alternativet vårt til blant annet lager og logistikk-områder. Den egner seg spesielt godt for overflater med høye krav til bæreevne, for eksempel på flyplasser, lastekaier, lasteterminaler, varehuslagre, bussterminaler, parkeringshus og lagersentraler.

NCC Strongphalt tar mindre enn halve tiden å legge sammenliknet med betong, og belegget kan dessuten tas i bruk allerede etter ett døgn.  Dette vil ha stor betydning for logistikken for den daglige driften på stedet.

Vi la tidligere i år NCC Stronphalt på Norsk Medisinaldepot. Tilbakemeldingen fra kunden er veldig bra. De hadde tidligere et vanlig asfaltdekke som de ofte måtte bytte ut. Når de nå har fått dette underlaget, trenger de ikke tenke på vedlikehold av dekket på 20 år.

Fordi Strongphalt er slitesterk, stabilt, fugefri og oljebestandig og kan brukes både innendørs og utendørs, er belegget spesielt godt egnet for overflater med høye krav til bæreevne. NCC Strongphalt består av tilslagsmaterialer graderte slitesterke og knuste steinmaterialer, bindemiddelet bitumen og sement. Sammensetningen gir en hulromsfri masse som dermed er vanntett.

Dessuten senker NCC Strongphalt lydnivået med ca. 6 dB og den lyse fargen gir enda en fordel, sammenlignet med betong så kreves det 20% mindre belysning innomhus.

 

Hans Færø
Distriktssjef, Binab spesialdekker

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.